keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kuulumisia omista kodeista

Ei tämä pentublogi vielä tähän jäänyt :D Tarkoitus olisi edelleen kirjoitella tänne pentujen kuulumisia, kuhan semmoisia vaan korviini kantautuu. Mukavasti kyllä kaikki kodit ovat pitäneet yhteyttä ja kuviakin olen jo pennuista saanut :) Tosi ihanat kodit kaikilla!

Eetu

Pikku-Poitsusta tuli Eetu. Se muutti Porvooseen perheeseen, johon kuuluu sen lisäksi äiti, isä, kaksoset ja kaksi koiraa (Andy-russeli ja Elli-nöffi). Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis varmasti riittää ;) Isona Eetu pääsee ainakin näyttelyihin, jos kehittyy edukseen. Myös muun muassa agility- ja tokoharrastukset kiinnostaisivat perhettä. Hyvin Eetu on tullut juttuun jo perheen muiden koirien kanssa. Ja ollut kuulemma muutenkin tosi reipas :)

Tässä Eetun kuvakuulumiset:



Kavereita ja leluja ainakin riittää :D


Eetu ja Andy

Eppu

Machomies sai nimekseen Eppu. Se muutti Nuutisen perheeseen Keravalle. Isona Eppu pääsee lenkkeilemään paljon ja myös hevostalleille mukaan. Agilityharrastus kiinnostaisi kovasti sekä tottelevaisuus ihan omaksi iloksi. Eppu pääsee varmaankin käymään myös näyttelyissä. Eppukin on ollut tosi reipas. Se on kuulemma myös kiltti ja oppinut uusia juttuja nopeasti.. vaikka kyllä tykkääkin myös pureskella käsiä ;)

Tässä Epun kuvaterveiset:



Ihan on kyllä isänsä näköinen :)


Mikä söpöys!


Taisi tulla väsy

Donna

Pontso on nyt nimeltään Donna. Se muutti Sipooseen nuoren pariskunnan luo. Donnan kavereina asustaa myös kaksi kissaa, joita on kiva jahdata ;) Illalla sitten ollaankin ihan väsyksissä kaikesta touhuamisesta. Isona Donna pääsee harrastamaan agilityä ja varmaankin myös muutamiin näyttelyihin. Donna on äitinsä tavoin erioistunut kenkien pureskeluun ;)

Donna lähettää myös kuvaterkkuja:




Ilona

Ilonaa, eli Möhkistä, me ollaankin nähty tässä tosi usein, kun se asuu ihan melkein naapurissa. Eilenkin käytiin lenkkeilemässä Viherlandialla Ilonan, Onnin, Johannan ja meidän koiruuksien kanssa. Hyvin Ilonakin tulee juttuun kämppiksensä Onnin kanssa. Pauhaavat tosi paljon ja nukkuvatkin ihan vierekkäin (ja välillä jopa päällekäin :D). Ilonassa on selvästi luonnetta molemmilta vanhemmiltaan. Se on fiksu, mutta myös aika kovapäinen niin kuin Jätkä oli pienenä. Mutta onneksi se on selvästi tasapainoisempi kuin Jane. Ei ole niin herkkä. Eli oikein ihastuttava pakkaus :) Torstaina yritetään päästä vähän tokoilemaankin, jospa me saataisiin Ilona pian mukaan johonkin alkeis/penturyhmään.

Tässä vielä kuvaterkkuja Ilonalta:


Onni ja Ilona


Onni menee sohvalle lelun kanssa ja toinen sitten repii minkä pystyy



Unilla <3


Ilona eilen Viherlandialla lenkillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti